Telecí plátky na sardský způsob

Francesca
Telecí sardské plátky
Kategorie receptu: 

Jako vždy, i zde je velice důležitý výběr těch správných surovin. Na tento recept doporučuji čerstvý telecí roštěnec. Je to maso libové a velmi lehce stravitelné, navíc vyniká tím, že je zcela bez nežádoucích pachutí. Zkrátka lahůdkové. Jistě se již těšíte na dobrotu, tedy se pusťme hned do vaření.

INGREDIENCE pro 4 osoby:

600 g telecího roštěnce (vcelku)

1 cibule (nasekaná nadrobno)

1 mrkev (nakrájená nadrobno)

1 lžíce drobných kaparů naložených v soli

svazek hladkolisté petrželky (nasekané nadrobno)

2 dcl suchého bílého vína

stroužek česneku

špetka pepře

sůl

extra panenského olivového oleje

hovězí domácí vývar (dle potřeby)